Gå til BilligVentilation.dk

Om os

Om BilligFilter.dk

www.billigfilter.dk har eksisteret siden 2018.

 

Vi har leveret ventilationsfiltre både til private og erhverv lige siden. Vi har et tæt samarbejde med flere boligselskaber i Danmark.

Hånden på hjertet, så har vi eksisteret siden 2014, hvor vi åbnede www.billigventilation.dk. Efter 4 år, hvor vi lavede skræddersyede, komplette pakkeløsninger til kundernes boliger og vejledte med montagen. 

Vi fik den idé, at vi også skulle tilbyde ventilationsfiltre til kunderne.Endda til en mere fair pris end flere af producenterne tilbyder.

 

Vi leverer kun uoriginale filtre til de mest anerkendte ventilationsanlæg. Vores samarbejde med flere af de største filterproducenter i Europa betyder, at vi kan tilbyde filtre til stort set hvert eneste ventilationsanlæg i de danske hjem.

 

I 2017 blev den gamle EN779 standard erstattet af den nye ISO16890 standard, så nu hedder et G4 filter eks. ISO Coarse 80%.

 

Vi har beholdt de gamle filterklasser for fortsat at gøre det nemt, at finde de korrekte filter på hjemmesiden. Både for vores kunder og for os.

Vi var nogle af de første der fik filtre hjem med den nye ISO 16890 standard.

Hos os har vi mængderabatter, men ingen smarte tilbud, ingen Black Friday eller fri fragt over et bestemt beløb. Vores filtre koster det samme hele året rundt.

 

Med tiden er vi også blevet mere miljøbevidste. Dette betyder, at du kan smide dit filter direkte i skraldespanden efter brug.

 

Vores tætte samarbejde med www.billigventilation.dk gør, at vi kan rådgive på den bedst mulige måde, da vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Det vil sige, hvis du har mere end et filter spørgsmål, kan vi henvise dig til den person som er ekspert, i netop dit ventilationsspørgsmål. 

På kontoret, lageret og kundeservice sidder Brian, det er ham man får fat i, enten via mail eller telefon.

Vores filter lager flyttede vi til Polen i starten af 2022, da Brian flyttede dertil og det er nu ham og hans kone der styrer lageret.

Brian har flere års erfaring med ventilationsfiltre og brugen af disse, og ser frem til at kunne hjælpe dig.

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Tilføj rabatkode