Gå til BilligVentilation.dk

Hepa filter

Kvaliteter af et HEPA-filter

HEPA-filtre er kendetegnet ved deres kombination af innovativt design og gennemprøvet teknologi. HEPA står for højeffektivt partikelluftfilter. Brugen af ​​materialer af høj kvalitet gør det muligt for disse filtre at give en ekstremt høj luftkvalitet. Efter afslutningen af ​​samleprocessen testes hvert enkelt filter i overensstemmelse med EN1822-standarden.

Konstruktion

Konstruktionen af ​​et HEPA-filter og de anvendte materialer, er filtre der er underlagt konstant kontrol og omfattende kvalitetstest. HEPA- filtre giver stadig lavere modstand og derfor et reduceret energiforbrug. Filtermediet er lavet af højkvalitets glasfiberpapir. Dette sørger for ensartet ydeevne, samtidig med at det er muligt at bruge filtrene i meget kritiske miljøer, såsom på hospitaler og atomindustrien.

Fordele ved et HEPA-filter

– Konsekvent præstation
– Stor filteroverflade
– Hvert enkelt produkt testes i overensstemmelse med EN1822
– Robust konstruktion hjælper med at forhindre skader under transport og montering
– Lavt energiforbrug grundet de smarte plisseringsmetoder
– Bevist kvalitet, selv i kritiske miljøer

Turbulente strømningsfiltre

Denne type HEPA-filter bruges i stor udstrækning de steder, hvor der er få krav til luftstrømmens laminaritet, men hvor der gælder høje luftkvalitetsstandarder. Filtrene har en høj gennemstrømningshastighed på grund af anvendelsen af ​​effektive dybe plisseringer. De anvendte konstruktionsmetoder varierer for følgende modeller:

En standardmodel HEPA

Disse filtre har nominel kapacitet, som udgør basis for systemdesignet. Anvendelse af dybe plisseringsmetoder giver lav modstand til relativt lave omkostninger. Filteroverfladen kan være op til halvtreds gange større end dens frontareal.

Disse HEPA-filtre har endnu lavere modstand og højere strømningshastighed. De fungerer på basis af V-formede filterpakker, der indsættes i filteret. Denne metode skaber dobbelt så stort filterareal og strømningshastighed sammenlignet med standardmodellens.

Laminære strømningsfiltre HEPA-filtre med en laminær strøm anvendes bredt i renrum, hvor høje luftkvalitetsstandarder er vigtige. Disse har en lavere strømningshastighed end de turbulente strømningsfiltre. Laminære flowfiltre garanterer en større renhed i rummet på grund af aspekter, herunder brug af filterpapir af høj kvalitet og innovative plisseringsteknikker. HEPA-filtre fås som standard i 68. 80. 90 og 110 mm tykkelse, mens foldepakken har en maksimal højde med henblik på at opnå lav modstand.

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Tilføj rabatkode