Gå til BilligVentilation.dk

GROVFILTER G4

Et grov filter, bliver også kaldt et G4 filter. Det kan anvendes både på afkast- og friskluftsindtagssiden af samtlige ventilationsanlæg. G4 filtre fjerner effektivt partikler, der er større end 10 µm, hvilket bla omfatter synligt støv. Filtret kan anvendes i de fleste bygninger og husstande og er det filter, de fleste vælger til deres ventilationsanlæg. 

Vi forhandler standard G4 filtre til alle typer af ventilationsanlæg. Alle vores filtre er af den bedste kvalitet og er ISO16890 certificerede, hvilket vil sige de er i overensstemmelse med EU-standarden inden for filtrering og producenternes forskrifter. 

Hvilket G4 filter skal jeg vælge?

Det afhænger af dit ventilationsanlæg, da de forskellige anlæg har forskellige filtermål. Alle vores filtre produceret efter specifikke forskrifter og mål og passer derfor perfekt til det det enkelte ventilationsanlæg. 

Allergikere vil have gavn af et pollenfilter på indsugningssiden for at minimere pollen i den luft, der blæses ind i boligen. Læs mere om vores F7 ( pollenfilter ) eller bliv klogere på astma / allergi.

Klip-selv filter

Et alternativ for at opnå effektiv filtrering på ethvert ventilationsanlæg, kan du vælge at købe et klip-selv filter. Du får et filter, der passer i dit anlæg ved at anvende det gamle filter som skabelon. Klip-selv filtre er materialemæssigt identiske med de filtre, der tilbydes i specifikke mål. Klip-selv filtrene er eksempelvis egnet til anlæg fra Nilan og Genvex.

Se hvordan dit filter bliver kvalificeret ifølge den nye ISO 16890-standard herunder. 

KlasseISO ePM1ISO ePM2,5ISO ePM10ISO Grov
G3►80%
G4►90%
M5►50%
M650 – 60%►60%
F750 – 65%65 – 80%►85%
F865 – 80%►80%►90%
F9►80 %►90%►95%
0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Tilføj rabatkode